Ronronner

Portfolio of Viktória Rátkai

About

Ezt nevezem igazi beautynak. Nincs túlretusálva, sőt igazán realisztikusra sikerült és ettől olyan finom számomra. A brutálisan letisztult mini részletek olyan hatást érnek el, mintha kirakósdit játszanék. Ettől lesz még izgalmasabb és izgatóbb az egész sorozat.

Tartózkodási hely: Los Angeles C.A.
Az Iron & Resin kattogtatója. Hihetetlen mekkora szabadság van ezekben a fotókban. Egy löket kávé helyett reggelente csak át kell futni az úriember képeit és indulhat a nap. Bár kicsit irigykedve nézem a főhősöket, de itt a példa, hogy így is lehet élni nem csak aktatáskával a hónaljunk, és BMW-vel a seggünk alatt.
http://www.sgtoepfer.com/index.php

Ez a blog csak arról fog szólni kíméletlenül, ami baná(n)lis, gyönyörközpont piszkáló, retinatágító, és persze, hogy az agytekervényeket se hagyjuk ki, el is gondolkodtat. Vagyis nagyjából szörf, divatszörnyek, fényképezőgép mögül kukkoló nénik-bácsik, életre késztető videók. Az első ilyen nyitóvideó, amit megosztok véletek tízóraira, az Iron & Resin lookbook őrülete. Ezek az eszelős kaliforniai - nem mellesleg bitang jóképű - srácok felépítettek egy ruhamárkát, ami egy külön életérzést sugall. Nem elég, hogy szörföznek, még motorral is koptatják az amcsi aszfaltutakat. Meg még épp ami kezükbe kerül és lehet vele mozdulni.A video készítője és a márka fotósa, Scott Toepfer sem elhanyagolható figura. A következő posztban tőle fogok majd mutogatni.